<
НОВИНИ ДНЯ: Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилин  Церковний календар на липень 2024 року: коли Собор святого архангела Гавриїла та Успіння святої Анни  Найтепліший місяць року: "Укргідрометцентр" спрогнозував, яка погода буде у липні  Мобілізація в Україні: скільки часу залишилося, щоб оновити дані в ТЦК та що чекає на ухилянтіввсі новини дня
Політика
Україна
01.10.2023 456

Подоляк анонсував "позитивну агресію" на території Росії: "Будуть завдавати шкоди військовим і критичним об'єктам"

Водночас Україна завдає ударів виключно по окупованих Росією українських територіях.

9dcac8d13d2b062ac1ca54a5b688d6b0_01.10.23

На території країни-агресорки Росії помічена “позитивна агресія”. І вона буде тривати, оскільки в РФ збільшилася кількість тих, хто дивиться на ситуацію з “альтернативного” боку.

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. Пише ТСН. 

"Перше, безумовно, ми сьогодні і рік тому – дві різні країни з точки зору розуміння пріоритетів, тактик, стратегій і так далі. Друге – Україна завдає ударів виключно по території окупованій і юридично українській території, включно з півостровом Крим. Ми там усю військову інфраструктуру Росії знищимо, це круто і це правильно. Третя складова, безумовно, в Росії суттєво збільшилася кількість тих, хто альтернативно дивиться на те, як має розвиватися Росія, громадян Російської Федерації, які готові до певної позитивної агресії. Тобто до використання тих чи інших інструментів, які будуть завдавати шкоди військовим і критичним об'єктам на території Росії”, – наголосив Михайло Подоляк.

Він також додав, що громадяни Росії будуть так чи інакше нищити інфраструктуру, військову чи критичну, для того, щоб це було паритетно.

“Тобто вони занурюватимуть Російську Федерацію у стан війни. Але це роблять громадяни Російської Федерації. Четверте, ми, безумовно, на це дивимося з симпатією. Безумовно, якщо будуть потрібні якісь консультації, то альтернативним російським громадянам будемо ці консультації надавати. Але ще раз підкреслюю, Україна воює виключно на своїй території. І підсумую: кількість інцидентів на російських об'єктах, зокрема критичної інфраструктури, буде суттєво збільшуватися. Сьогодні не осінь 2022 року”, – зазначив радник голови ОП.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 29 вересня, поблизу селища Лугового Брянської області РФ лунали звуки вибухів і стрілянини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Подоляк анонсував "позитивну агресію" на території Росії: "Будуть завдавати шкоди військовим і критичним об'єктам" 5.00 5 1
Політика / Україна
01.10.2023 456
Еще материалы раздела «Україна»