<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2023 659

В Україну йдуть дощі: синоптики розказали, де буде мокро

Парасольки знадобляться жителям кількох областяй вже сьогодні.

Після тривалого періоду сухої та теплої погоди до України повертаються опади. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру. Пише УНІАН. 

За даними синоптиків, на вихідних очікується проходження атмосферного фронту з північного заходу. Хмарність збільшиться та подекуди пройдуть короткочасні дощі. Також в Укргідрометцентрі попереджають про тенденцію до зниження температури.

За їх даними, сьогодні вдень на крайньому заході країни, протягом 1 жовтня у західних, північних та центральних областях, а 2 жовтня на північному сході та сході країни місцями пройдуть короткочасні дощі, можливі окремі грози. На решті території утримається суха погода.

Вітер буде східний з переходом на північно-західний, його швидкість становитиме 5-12 м/с.

Температура вночі триматиметься на рівні 6-12°, лише на півдні буде трохи тепліше, 12-17°. Вдень в Україні очікується 22-27°. Сьогодні в Карпатах, у неділю в західних, північних, у понеділок і в центральних областях очікується зниження денної температури до 15-20°.

Похолодання в Україні - прогноз на 1 жовтня

За даними синоптика Ігоря Кібальчича, у неділю найпрохолодніше буде на заході України, де стовпчики термометрів покажуть лише +15°...+20°. Також прохолодніше стане на півночі, де очікується +18°...+23°.

У центральних областях термометри покажуть +21°...+26°, а на сході та півдні буде найтепліше, +23°...+28°.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йдуть дощі: синоптики розказали, де буде мокро 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2023 659
Еще материалы раздела «Суспільство»