<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
30.09.2023 356

Росія продовжує красти українське зерно

Російська Федерація вигадала нову схему для викрадання зерна в українських фермерів.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними видання, на тимчасово окупованих територіях Херсонської області ворог створив прокладку "Херсонський Агропромисловий Кластер", яка проводить закупівлю зернових та олійних культур у сільгоспвиробників.

Таким чином, всі фермери регіону мають продавати продукцію цьому підприємству за фіксованими цінами, які нижче ринкових. Після чого продукція передається дотичним до гауляйтерів структурам, які перепродують її за ринковими цінами й забирають різницю.

Зауважимо, що в Україні є вільний ринок агропродукції, де кожен фермер реалізує продукцію за ринковими цінами. Натомість окупанти, за даними ЦНС, змушують фермерів здавати продукцію за безцінь.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія продовжує красти українське зерно 5.00 5 1
Політика / Україна
30.09.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»