НОВИНИ ДНЯ: Що буде з цінами на бензин, дизель та автогаз: прогноз до кінця року  9 грудня мороз, але до відлиги недалеко. Синоптик дала прогноз в Україні  Якщо США не підтримають допомогу Україні, посміхатимуться лише Путін і Сі Цзіньпін, - Кемерон  До ЗСУ за оголошенням: чи відрізнятимуться умови у рекрутованих та мобілізованих  Індія вимагає "гнучкості" в санкціях G7 проти російських алмазів, - Reuters  Синоптикиня назвала дату потепління в Україні: коли припиняться морози та почнеться відлига  Проходження ВЛК по-новому: в Україні готують масштабні зміни в мобілізації — деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2023 785

Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними

Що додати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими

Значно покращить смак котлет, зробить їх соковитими, пухкими звичайний кабачок. Тож поспішайте скористатися цим овочем для приготування котлет по-новому. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування соковитих котлет

  • м'ясний фарш – 500 г,
  • кабачок середнього розміру — 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • сіль та перець – на смак,
  • панірувальні сухарі,
  • олія для смаження

Як приготувати котлети з додаванням кабачка:

  1. Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
  2. Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  3. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  4. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  5. Смажити котлети на олії до готовності  20-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2023 785
Еще материалы раздела «Суспільство»