Життя та Стиль
Суспільство
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними
Що додати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими
Інгредієнти для приготування соковитих котлет
- м'ясний фарш – 500 г,
- кабачок середнього розміру — 1 шт.,
- яйця – 2 шт.,
- манка – 2 столові ложки,
- сіль та перець – на смак,
- панірувальні сухарі,
- олія для смаження
Як приготувати котлети з додаванням кабачка:
- Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
- Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
- З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
- Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
- Смажити котлети на олії до готовності 20-30 хвилин.
Оценка материала:
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними02.10.2023