НОВИНИ ДНЯ: Гороскоп на 15 грудня: Козерогам - зменшити темп, Тельцям - успіх  Страховий стаж: які періоди не включають після 2004 року  В Україні кардинально зміниться погода: прогноз на 15 грудня  Мирна угода для України: американський конгресмен згадав про Гітлера  Секретна зброя миру: чому Китай став ключовим гравцем у долі України  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 15 грудня  В Україну йде потепління: якою буде погода на початку тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2023 972

Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними

Що додати до фаршу, щоб котлети не вийшли сухими

Значно покращить смак котлет, зробить їх соковитими, пухкими звичайний кабачок. Тож поспішайте скористатися цим овочем для приготування котлет по-новому. Пише ТСН. 

Інгредієнти для приготування соковитих котлет

  • м'ясний фарш – 500 г,
  • кабачок середнього розміру — 1 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • манка – 2 столові ложки,
  • сіль та перець – на смак,
  • панірувальні сухарі,
  • олія для смаження

Як приготувати котлети з додаванням кабачка:

  1. Помитий кабачок натерти, посолити, почекати поки утвориться сік та його віджати.
  2. Фарш посолити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Залишити суміш для набухання на 10 хвилин.
  3. З’єднати фарш та кабачки та добре перемішати.
  4. Сформувати котлети та обваляти в сухарях.
  5. Смажити котлети на олії до готовності  20-30 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що потрібно додати до котлет, щоб вони були соковитими: літній інгредієнт, який зробить їх ніжними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2023 972
Еще материалы раздела «Суспільство»