НОВИНИ ДНЯ: Зимове сонцестояння без морозів: яка погода буде на вихідних і коли прийде холод  Коли ставити ялинку 2026, щоб у домі були щастя та затишок: експерт назвала найкращі дати  Як декорації на "прямій лінії" Путіна викрили плани РФ щодо України: Sky News проаналізував  США і Європа підготували детальний план гарантій безпеки для України, - Bloomberg  Рішення, яке розлютить Путіна: чи вистачить сміливості у ЄС забрати заморожені мільярди Росії  Гороскоп на 18 грудня за картами Таро: Скорпіонам - різке прозріння, Ракам - уразливість  Танкери з російською нафтою застрягли біля Китаю через спад попиту Індії, - Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2023 769

Соковиті мазурики: рецепт української традиційної страви, яка нагодує всю сім'ю

Українська традиційна кухня — дивовижний світ, який не варто забувати. Як приготувати мазурики по-волинськи: рецепт, що допоможе нагодувати всю родину.

Існує багато варіантів, щоб смачно й корисно приготувати м'ясо на вечерю для всієї родини. Ми ж сьогодні пропонуємо українську традиційну страву — мазурики по-волинськи. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 800 г

яйця курячі - 3 шт.

сир - 50 г

вершкове масло - 50 г

молоко - 25 мл

часник - за смаком

сіль - дрібка

панірувальні сухарі - 50 г

Спосіб приготування:

  1. Насамперед з індичого філе потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясо пропускають через м'ясорубку. Щоб фарш був піддатливішим і ніжнішим, цю дію повторюють кілька разів.
  2. Тепер майбутні мазурики потрібно наповнити. Додайте до прокрученої індички розтоплене вершкове масло, збиті яйця, молоко й сир, який попередньо потрібно натерти на дрібній тертці. Все ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
  3. Тепер фарш треба посолити й поперчити за смаком, додати трохи сухого чи вичавленого часнику. Знову все ретельно вимішати.
  4. На цьому етапі, якщо ви не поспішаєте, краще дати м'ясу настоятися і увібрати в себе приправи.
  5. Потім сформуйте з фаршу подовгувасті котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і смажте на сковороді з розпеченим маслом з двох боків до золотавої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Соковиті мазурики: рецепт української традиційної страви, яка нагодує всю сім'ю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2023 769
Еще материалы раздела «Суспільство»