<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2023 590

Соковиті мазурики: рецепт української традиційної страви, яка нагодує всю сім'ю

Українська традиційна кухня — дивовижний світ, який не варто забувати. Як приготувати мазурики по-волинськи: рецепт, що допоможе нагодувати всю родину.

Існує багато варіантів, щоб смачно й корисно приготувати м'ясо на вечерю для всієї родини. Ми ж сьогодні пропонуємо українську традиційну страву — мазурики по-волинськи. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряче філе - 800 г

яйця курячі - 3 шт.

сир - 50 г

вершкове масло - 50 г

молоко - 25 мл

часник - за смаком

сіль - дрібка

панірувальні сухарі - 50 г

Спосіб приготування:

  1. Насамперед з індичого філе потрібно приготувати фарш. Для цього м'ясо пропускають через м'ясорубку. Щоб фарш був піддатливішим і ніжнішим, цю дію повторюють кілька разів.
  2. Тепер майбутні мазурики потрібно наповнити. Додайте до прокрученої індички розтоплене вершкове масло, збиті яйця, молоко й сир, який попередньо потрібно натерти на дрібній тертці. Все ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
  3. Тепер фарш треба посолити й поперчити за смаком, додати трохи сухого чи вичавленого часнику. Знову все ретельно вимішати.
  4. На цьому етапі, якщо ви не поспішаєте, краще дати м'ясу настоятися і увібрати в себе приправи.
  5. Потім сформуйте з фаршу подовгувасті котлетки, обваляйте в панірувальних сухарях і смажте на сковороді з розпеченим маслом з двох боків до золотавої скоринки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Соковиті мазурики: рецепт української традиційної страви, яка нагодує всю сім'ю 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2023 590
Еще материалы раздела «Суспільство»