<
НОВИНИ ДНЯ: Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2023 617

Яблучні пундики: рецепт смачного десерту

Яблучні пундики – це кружечки яблук, обсмажені у клярі. Для їх приготування краще використовувати яблука некислих сортів.

47b3b002d628c278d2f9fb3c51fc6fe1_0301.23

Подавати готову страву найкраще теплою зі сметаною, посипавши пундики цукровою пудрою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Борошно - 125 г

Молоко - 200 мл

Яйце - 1 шт.

Розпушувач -1 ч. л.

Яблука - 4 шт.

кориця мелена - 0,5 ч. л.

сіль

олія – для смаження

цукрова пудра

  1. У глибоку миску просійте борошно з розпушувачем.
  2. Яйце розділіть на білок та жовток. Білок збийте в піну із щіпкою солі, жовток додайте до борошна.
  3. Влийте цівкою тепле молоко в борошно з жовтком. Перемішайте до отримання однорідної маси та викладіть у цю масу білок. Перемішайте.
  4. Яблука вимийте, очистіть, видаліть серцевину. Наріжте кільцями завтовшки близько одного сантиметра.
  5. Кільця яблук порційно вмочуйте в тісто і обсмажуйте в киплячій олії 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
  6. Готові пундики посипте цукровою пудрою, перемішаною з корицею.

Поради:

Молоко використовуйте будь-якої жирності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яблучні пундики: рецепт смачного десерту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2023 617
Еще материалы раздела «Суспільство»