<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Літній наступ Росії. Де та коли Москва може нанести новий удар  Домашній соус "Песто": справжній смак Італії усього за 5 хвилин  Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізмвсі новини дня
01.10.2023 407

"Нафтогаз" відібрав ліцензії на розподіл газу в облгазів Фірташа

ТОВ «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, 1 жовтня отримало ліцензії на розподіл газу одразу в шести областях, де раніше втратили ліцензію структури "Регіональної газової компанії" олігарха-втікача Дмитра Фірташа.

Про це повідомили в НАК "Нафтогаз України".

"Сьогодні філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на ведення діяльності. Йдеться про представництва у Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій областях", - йдеться у повідомленні.

Тепер державна компанія офіційно отримала право на розподіл газу для 6,6 млн клієнтів, уже на базі 14 регіональних філій.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Нафтогаз" відібрав ліцензії на розподіл газу в облгазів Фірташа 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
01.10.2023 407
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»