<
НОВИНИ ДНЯ: В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2023 7781

Синоптикиня розповіла, коли до України прийдуть перші заморозки

До України суне похолодання.

У жовтні в Україні відчутно похолодає. Крім того, не виключені перші заморозки вже зовсім скоро - від наступного тижня, 9 жовтня. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталії Діденко.

За її словами, є імовірність перших заморозків в Україні у ніч проти 9 жовтня у північних, східних областях та в більшості центральних областях.

"Одразу хочу сказати, що, за попередніми прогнозами (попередніми!!) у ніч на 9-те жовтня (це аж на наступний понеділок), є ймовірність заморозків у північних, східних областях та в більшості центральних", - написала Діденко.

Тим часом завтра, 3 жовтня, в Україні переважатиме суха, навіть сонячна, погода через антициклон Sonja. Буде досить тепло, протягом дня температура повітря в середньому становитиме +17 +23 градуси. Вночі холодніше, +6 +11 градусів. У Києві у вівторок буде сухо, близько +20 градусів.

Як повідомлялося, синоптики ошелешили новим прогнозом на жовтень. Так, жовтень 2023 року в Україні розпочнеться різким похолоданням, після якого вже не варто очікувати бабиного літа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, коли до України прийдуть перші заморозки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2023 7781
Еще материалы раздела «Суспільство»