<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2023 861

Без дощів, але є нюанс. Синоптики розповіли про погоду на 3 жовтня в Україні

У вівторок, 3 жовтня, в Україні погода в Україні буде бз дощів. Але осінь покаже себе в іншому - температура почне істотно знижуватися.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентрі".

Як зазначають синоптики, очікується мінлива хмарність, але без опадів. Вітер південно-західний (на півдні та сході - північно-західний), 5-10 м/с.

"Температура вночі 4-9°, на Волині, Львівщині, Закарпатті та узбережжі морів до 13°; вдень в Україні 17-22°", - додали в "Укргідрометцентрі".

Підсумки вересня 2023 року в Україні

Середньомісячна температура повітря у вересні 2023 року в Києві склала 18,8 градусів тепла, що на 3,9 градусів вище за кліматичну норму. Вересень цього року став найтеплішим у столиці за всю історію спостережень із 1881 року. Зокрема, на вихідних у Києві оновлено ще два температурні рекорди. Кліматична норма перевищена на майже 8 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Без дощів, але є нюанс. Синоптики розповіли про погоду на 3 жовтня в Україні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2023 861
Еще материалы раздела «Суспільство»