<
НОВИНИ ДНЯ: Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погодавсі новини дня
Політика
Україна
04.10.2023 337

У Повітряних силах розповіли, яких установок потребують для підсилення ППО

За словами Ігната, найефективніше збивати дрони-камікадзе з установок Gepard.

Для підсилення протиповітряної оборони Україна потребує більше німецьких зенітних самохідних установок Gepard, які чудово справляються із ударними дронами "Шахед". Пише ТСН. 

Про це розповів речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі Радіо Свобода.

Він наголосив, що це "питання не нашої витримки, а питання допомоги". Він зазначив, що Україні потрібні більше ракет до наявних систем, а також ППО малого радіусу дії. За його словами, найефективніше збивати дрони-камікадзе з установок Gepard.

"Нам би Gepard побільше чи інших систем, таких французьких, як Crotale Це вже не зенітні установки - це ППО малого радіусу дії. Нам потрібно більше засобів, щоб знищувати ворога", - сказав він.

Нагадаємо, раніше речник Повітряних сил Юрій Ігнат прогнозував, що восени і взимку Росія збільшить кількість дронових атак по Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Повітряних силах розповіли, яких установок потребують для підсилення ППО 5.00 5 1
Політика / Україна
04.10.2023 337
Еще материалы раздела «Україна»