<
НОВИНИ ДНЯ: Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргумент  Лаваш у яйці з шинкою і помідорами: рецепт поживної страви для перекусу за 10 хвилинвсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2023 428

Російський флот фактично зазнав поразки у Чорному морі, - Міноборони Британії

Українським військовим вдалося фактично завдати поразки російському флоту у Чорному морі.

Про це сказав молодший міністр оборони Великої Британії Джеймс Хіппі під час виступу на Варшавському безпековому форумі повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

"Так, прогрес України повільний, але ніхто не може сказати, що його немає. Можна показувати на харківський прорив як зразок успіху. Але подивіться на те, що Україна зробила зараз у Чорному морі! Україна досягла функціональної поразки російського Чорноморського флоту", - наголосив Хіппі.

Коментуючи сухопутний контрнаступ України, він також зазначив, що "кожен дюйм важливий".

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський флот фактично зазнав поразки у Чорному морі, - Міноборони Британії 5.00 5 2
Політика / Україна
03.10.2023 428
Еще материалы раздела «Україна»