<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2023 6799

Прогноз погоди на 4 жовтня: тепло відступає, в Україні будуть дощ і шквали

В регіонах буде мінлива хмарність.

32_main_04.10.23

В Україні в середу, 4 жовтня, стане прохолодніше. Місцями в регіонах буде дощ і сильні пориви вітру. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде мінлива хмарність. Вночі в північно-західних областях, а вдень на півночі країни місцями буде невеликий короткочасний дощ. На решті території синоптики опадів не прогнозують. В західних, у північних і центральних областях пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

В Україні вночі температура повітря становитиме +8-13°. Прохолодніше в нічну пору буде на сході та південному сході країни - 4-9° тепла. Вдень майже на всій території країни повітря прогріється до +17-22°. Тепліше буде в центральних і південних областях: +21-26°.

Погода в Києві

В столиці та області буде мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують, але на Київщині місцями буде невеликий короткочасний дощ і пориви вітру до 15-20 м/с. Крім того, синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

В Київській області вночі температура буде +9-12°, вдень підніметься до +17-22°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +9-11° тепла, а вдень - 19-21° тепла.

Як повідомлялося, синоптики ошелешили новим прогнозом на жовтень. Зазначається, що місяць розпочнеться різким похолоданням, після якого вже не варто очікувати бабиного літа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 4 жовтня: тепло відступає, в Україні будуть дощ і шквали 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2023 6799
Еще материалы раздела «Суспільство»