<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2023 5621

В Україну йдуть заморозки: названо дату

Діденко дала прогноз погоди до 10 жовтня

За попередніми прогнозами, вже наступного понеділка, 9 жовтня, в Україні очікуються заморозки. А найближчими днями вночі температура повітря опускатиметься до +6.

Про це пише "Хвиля", посилаючись на прогноз погоди від Наталії Діденків.

3 жовтня в Україні переважатиме суха, сонячна погода завдяки антициклону Sonja. Упродовж дня очікується +17+23 градуси. Вночі буде набагато свіжіше +6+11 градусів.

4 жовтня на заході, півночі та в центрі пройдуть дощі, 5 жовтня суха пауза, також через прихід атмосферних фронтів 6, 7 та 8 жовтня дощів стане ще більше.

У Києві у вівторок буде сухо, близько +20 градусів, у середу – невеликий дощ, а у четвер – без опадів. У п'ятницю та на вихідні до столиці прийде осіння погода – дощі, похолодання до +9+13 та поривчастий вітер.

У ніч на понеділок, на 9 жовтня, у Києві є ймовірність заморожування. А ось із 10 жовтня в Україну прийде чергова хвиля дуже теплої погоди.

Нагадаємо, раніше синоптики дали холодний прогноз на осінь.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Україну йдуть заморозки: названо дату 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2023 5621
Еще материалы раздела «Суспільство»