<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Бізнес
Економіка
06.10.2023 550

Земля в Україні дорожчатиме

У Міністерстві аграрної політики та продовольства України очікують, що ціни на ринку землі в Україні зростуть після його відкриття для юридичних осіб з 1 січня 2024 року.

Про це заявив заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку Денис Башлик.

«Вийдуть (на ринок-ред.) ті, хто довго чекає - юридичні особи, які хочуть мати землю у власності для того, щоб мати можливість розвивати довгі інвестиційні проєкти. Це, звісно, спричинить знову ріст ціни», - сказав він.

Башлик зазначив, що наразі в Україні найвищі ціни на земельному ринку фіксують у трьох областях: у Івано-Франківській, де середня ціна за гектар зросла майже до 2 тис. дол. США, у Львівській - 1450 дол. За га та Тернопільській - 1400 дол.

Оценка материала:

5.00 / 1
Земля в Україні дорожчатиме 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
06.10.2023 550
Еще материалы раздела «Економіка»