<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.10.2023 1048

В Україні очікуються дощові вихідні, з неділі - похолодання

Після понад чотирьох місяців тепла температура повітря в Україні з неділі почне знижуватися. При цьому погода на вихідних 7-8 жовтня буде переважно хмарною і дощовою.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, у суботу в більшості регіонів країни небо буде хмарним. У Львівській, Рівненській, Волинській, Київській, Чернігівській та Житомирській областях пройдуть невеликі дощі. Погода при цьому буде теплою для жовтня. Повітря у західних, центральних, північних та східних регіонах прогріється до +16…+18 °С. На півдні та південному сході стовпчики термометрів піднімуться до +20…+22 °С.

Наприкінці тижня в Україні похолодає, а небо затягне хмарами. У неділю невеликі дощі очікуються по всій країні. Найтепліше буде на півдні та південному сході – +16…+18 °С. У центральних та східних областях очікується +12…+15 °С, у Київській, Житомирській та західних – +9…+12 °С. Найменш комфортною погода буде у Сумській та Чернігівській областях – термометри тут покажуть лише +7…+9 °С.

З понеділка у центральних і низці західних областей повітря прогріється лише до +9…+12 °С, у Київській, Житомирській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Луганській та Харківській областях – до +7…+9 °С. На Сумщині та Чернігівщині очікується лише +5…+8 °С. Найтепліше буде на півдні та південному сході країни — +13…+15 °С. При цьому погода на початку тижня буде хмарною, але без істотних опадів.

Синоптики також попереджають, що на вихідних оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки в усіх регіонах України, крім Закарпаття, Волині та Львівщини, а 8 жовтня і крім Чернігівської, Сумської та Івано-Франківської областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні очікуються дощові вихідні, з неділі - похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.10.2023 1048
Еще материалы раздела «Суспільство»