НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Синоптик прогнозує заморозки в Україні: де та коли буде "мінус"  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2023 972

Як приготувати найсмачнішу солянку: покрокова інструкція

Солянка за цим рецептом буде навариста, ситна та неймовірно смачна.

f1017d6fdd6eb3ca2bdb2612e6260590_10.10.23

Традиційно солянка може бути різною: із рибою, м’ясом чи грибами. Тому її готують зі збору різноманітних продуктів, але вона завжди виходить смачною. Є ще один рецепт надзвичайно смачної солянки із багатьма незвичними інгредієнтами. Солянка за цим рецетом не вимагає особливого кулінарного хисту, а страва вийде дуже смачною, ароматною та наваристою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Картопля - 6 штук

Морква - 1 штука

Цибуля - 1 штука

Мариновані огірки - 2 штуки

Варена ковбаса - 100 грам

Копчена ковбаса - 250 грам

Копчене куряче стегенце - 1 штука

Томатна паста - 100 грам

Оливки - 100 грам

  1. У каструлю потрібно покласти стегенце та залити водою. Куряче стегенце можна замінити на копчені реберця. Ставимо каструлю на вогонь.
  2. Готуємо та нарізаємо овочі для солянки. Почищену картоплю нарізаємо середнім кубиком, чищену моркву, цибулю та мариновані огірки нарізаємо дрібними кубиками.
  3. Потім нарізаємо дрібними кубиками ковбасу обох видів.
  4. Далі розігріваємо сковорідку, наливаємо туди олію, всипаємо моркву та цибулю. Овочі смажимо до золотистого кольору. Далі відправляємо нарізану ковбасу та томатну пасту, смажимо, поки ковбаса не зарум’яниться. Потім наливаємо у сковорідку трохи бульйону та тушкуємо суміш 10 хвилин.
  5. Коли м’ясо у каструлі закипить, дістаємо його та розбираємо на шматочки. У бульйон додаємо картоплю та варимо до готовності близько 10 хвилин. Потім слід всипати варене м’ясо і проварити на маленькому вогні ще 10 хвилин.
  6. По готовності в солянку потрібно висипати шматочки огірків та оливки. Усі інгредієнти слід добре перемішати і можна подавати до столу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як приготувати найсмачнішу солянку: покрокова інструкція 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2023 972
Еще материалы раздела «Суспільство»