<
НОВИНИ ДНЯ: Дурень чи розумник: вчені відповіли, чи був гігантський тиранозавр кмітливим, як гадали раніше  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленськийвсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
28.10.2010 18:34 15504

«НІКО» зміцнює позиції на регіональному ринку легкових автомобілів України!

Одне з підприємств дилерської мережі Групи компаній «НІКО» - компанія «ВЕСТ АВТО» - здійснила почесне відкриття  нового автосалону MAZDA в м. Чернівці. У церемонії відкриття та прес-конференції з цієї нагоди прийняли участь  представники місцевої влади, преси та почесні гості.

 

Новий дилерський центр компанії «ВЕСТ АВТО» в м. Чернівці має намір значно підсилити позиції «MAZDA» в регіоні, а також запропонувати високу якість сервісного обслуговування власникам автомобілів відомого японського бренду. Дилерське підприємство «ВЕСТ АВТО» є 28им за рахунком дилерським центром «MAZDA» в Україні, що не тільки доводить популярність японського бренду в країні (доля ринку MAZDA в Україні серед імпортованих авто складає близько 2%), але й підкреслює готовність дилерської мережі „НІКО” активно розвиватись і в подальшому.
На сьогоднішній день автосалон компанії «ВЕСТ АВТО» пропонує повний спектр послуг із продажу автомобілів, включаючи кредит, страхування, послуги з обміну автомобіля (trade-in) тощо. В автосалоні компанії завжди можна ознайомитись із повним модельним рядом автомобілів «MAZDA», отримавши вичерпну  інформацію про переваги кожного з автомобілів, їхні технічні характеристики та додаткові можливості за допомогою проведення індивідуального тест-драйву співробітниками автосалону.  Вам також запропонують великий вибір оригінальних аксесуарів, які нададуть вашому автомобілю індивідуальний характер та відмінні риси. В  компанії «ВЕСТ АВТО» знаходиться достатній обсяг оригінальних запасних частин, необхідних для гарантійного та післягарантійного обслуговування вашого авто.
«Відкриття офіційного авто центру MAZDA у м. Чернівці – необхідне для регіону рішення, прийняте керівництвом компанії „НІКО” спільно з управлінським складом компанії-імпортера, результат якого, сподіваюсь, не тільки зміцнить позиції бренду в регіоні, але й принесе наснагу, задоволення та справжній Zoom-zoom настрій власникам автомобілів MAZDA в Чернівцях!” – відмітила директор компанії „ВЕСТ АВТО” Наталя Савицька.
Адреса автосалону: с. Чагор, вул. Приміська 3-Е (вул. Миколаївська)
Графік роботи автосалону:  пн-пт: 9.00-19.00, сб: 10.00-16.00
Номер телефону автосалону:   +38 (0372) 58-68-68
Адреса СТО: вул. Головна, 265-Н
Номер телефону СТО: +38 (03722) 408-00
Детальна інформація: mazda-west.cv.ua

Інформаційна довідка:
Компанія «ВЕСТ АВТО» - офіційний дилер MAZDA у Чернівецькій області. Основним видом діяльності є продаж  нових автомобілів MAZDA, їхнє гарантійне та  технічне обслуговування, продаж оригінальних запасних частин, аксесуарів для автомобілів. Компанія входить до складу Групи компаній «НІКО», основними напрямами діяльністю якої є: автомобільний бізнес (імпорт, дистрибуція, продаж та сервісне обслуговування), операції фінансового спектру (страхування, лізинг, митно-брокерські послуги) і корпоративна соціальна відповідальність. Бренд «НІКО»  визнаний  найдорожчим автомобільним брендом України згідно із результатів рейтингу журналу «Гвардія» ( ВД «Галицькі контракти»). Детальніша інформація про Групу компаній « НІКО» - www.niko.ua. Номер телефону call centre «НІКО» - 0 800 30 38 38, цілодобово.

Оценка материала:

3.25 / 8
«НІКО» зміцнює позиції на регіональному ринку легкових автомобілів України! 3.25 5 8
Прес-релізи / Авторинок
28.10.2010 18:34 15504
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 385
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 310
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 272
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 378