<
НОВИНИ ДНЯ: Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагонвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.10.2023 3268

Синоптикиня розповіла, коли до України повернеться тепло

Тиждень буде не багатим на опади.

В Україні найближчим часом потепліє: температура повітря підвищиться. Адже до країни зайде тепла повітряна маса із заходу Європи. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю NV розповіла синоптикиня Наталія Голеня.

Від 12 жовтня буде підвищення денної температури до діапазону +18…+20 градусів. Нічна температура вже буде близько +8…+10 градусів.

"Очікуємо підвищення температури. Температурні максимуми вдень вже будуть від +18 до +23 градусів. Це вже ближче до кінця тижня, і вихідні будуть у нас переважно теплі", - каже вона.

За словами синоптикині, опадів на цьому тижні буде зовсім небагато. Місцями невеликий дощ можливий 11-13 жовтня. Загалом до кінця цього тижня в Україні буде переважатиме суха погода.

"У період 12−15 жовтня нічна температура також підвищиться, тобто припиняться заморозки, буде +3…+8, +5…+10 градусів уночі. Денна температура в межах від +18 до +23 градусів. Потім на наступному тижні, можливо, знову ж таки, відновляться північно-західні і північні процеси. Температурне тло знизиться, і також пройдуть якісь невеликі помірні дощі", - розповіла Голеня.

Як повідомлялося, у Карпатах вдарили перші морози. Так, 10 жовтня на горі Піп Іван в українських Карпатах вдарив мороз: температура повітря опустилася до -5°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптикиня розповіла, коли до України повернеться тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.10.2023 3268
Еще материалы раздела «Суспільство»