<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
28.10.2010 18:42 14739

Audi презентовала беспроводную локальную сеть Wi-Fi – Hotspot

Audi стал первым в мире автомобилем, предлагающим в качестве опции установку модуля Wi-Fi-Hotspot для беспроводного доступа в интернет.

 

Пассажиры на переднем и задних сиденьях могут подключаться к Интернету через установленные в автомобиле модули Wi-Fi и UMTS, пользуясь ноутбуками, Apple iPad или нетбуками. Система обеспечивает подключение до восьми устройств одновременно, и дает возможность получать информацию, проверять электронную почту или просто удобно пользоваться интернетом прямо во время поездки.
Использование точки доступа Wi-Fi удивительно просто. Что бы воспользоваться онлайн-услугами Audi, покупателям Audi A7 Sportback или Audi A8 необходимо, чтобы мобильный телефон с Bluetooth, установленный по заказу в автомобиле, был подключен к Интернету.
Для заказа мобильного телефона не требуется заключение дополнительного контракта, достаточно воспользоваться имеющейся SIM-картой, установленной в MMI, или использовать профиль SIM Access Profile для подсоединения мобильного телефона к телефону, установленному в автомобиле.
Модельный ряд Audi постоянно обновляется, технологии совершенствуются, потенциал автомобилей растет, тем самым делая поездку на автомобилях Audi еще более удобной и комфортной.

Оценка материала:

3.86 / 7
Audi презентовала беспроводную локальную сеть Wi-Fi – Hotspot 3.86 5 7
Прес-релізи / Авторинок
28.10.2010 18:42 14739
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 385
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 310
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 291
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 272
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 378