НОВИНИ ДНЯ: Тепер я керую світом: Трамп порівняв свої президентські терміни  Генерал Москалик відповідав за моніторинг війни в Україні для Путіна: подробиці  Смажені пельмені з сиром: оригінальний рецепт  Морози чи початок літа?: синоптики ошелешили прогнозом погоди на травень  Рецепт салату з куркою, печерицями та ананасом  Заморозки відступають: синоптик оприлюднила прогноз на 29 квітня  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: деталі від синоптиківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2023 1773

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску.

Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м'ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

пиво темне - 0,5 л

мед - 3 ст. л.

Кетчуп - 3 ст. л.

імбир свіжий - 100 г

чебрець сухий - 0,5 ч. л.

гірчиця суха - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.

Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.

Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.

Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.

Поради:

  • За бажанням ребра наріжте порційними шматками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2023 1773
Еще материалы раздела «Суспільство»