НОВИНИ ДНЯ: Чи піде Путін на компроміс із Трампом: Портников озвучив неочікувану оцінку  Помічник Путіна розповів, що Росія бачить загрозу для себе в Балтії  Плетінка з шоколадом: рецепт красивої випічки  "Тепер м'яч на боці РФ": Рубіо про те, скільки часу має Кремль, щоб погодитися на припинення вогню  В Україні 10 березня без опадів, вдень подекуди до +20°  Україні в неділю прогнозують до 18° тепла, без опадів  Тефтелі розвалюються під час смаження: запам'ятайте три прості хитрощі – і результат буде ідеальнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2023 1759

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску.

Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м'ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

пиво темне - 0,5 л

мед - 3 ст. л.

Кетчуп - 3 ст. л.

імбир свіжий - 100 г

чебрець сухий - 0,5 ч. л.

гірчиця суха - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.

Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.

Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.

Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.

Поради:

  • За бажанням ребра наріжте порційними шматками.

Оценка материала:

5.0 / 2
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2023 1759
Еще материалы раздела «Суспільство»