<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2023 341

Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт

Ця страва буде смачним доповненням до будь-якого гарніру.

М'ясо, гриби та сметанний соус – три складники ароматної та ситної страви. Обсмажене м'ясо до золотистої скоринки, потім тушковане в сметані з печерицями. Пише ТСН. 

Інгредієнти

  • свинина – 500 г;
  • печериці – 400 г;
  • сметана 15% – 350 г;
  • олія – 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Приготування

Свинину помийте, обсушіть. Наріжте невеликими кубиками.

Печериці помийте і наріжте четвертинками.

На розпеченій сковороді з олією на сильному вогні обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки, додайте гриби. Посоліть, поперчіть. Зменшіть вогонь і смажте м'ясо з печерицями 15 хвилин, доки не випарується сік із грибів. Додайте сметану. Перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою 15 хвилин, періодично помішуючи.

Поради

  • З м'яса свинини вибирайте м'якоть чи вирізку.
  • Гриби можна взяти будь-які.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинина, тушкована з грибами, у сметанному соусі: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2023 341
Еще материалы раздела «Суспільство»