<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.10.2023 4649

Сильні заморозки. Синоптики розповіли, де 12 жовтня в Україні чекати на "зиму"

У четвер, 12 жовтня, вночі на сході України очікуються сильні заморозки, а майже "літню" погоду максимально до +24 градусів вдень зіпсують сильні пориви вітру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

"У Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях вночі заморозки на поверхні ґрунту, у східних областях сильні заморозки у повітрі 0-5°, на решті території вночі 5-10° тепла", - розповіли синоптики про нічні градуси.

При цьому, за даними "Укргідрометцентра", на сході температура вдень 13-18° тепла на решті території вдень 16-21°, на Прикарпатті до 24°.

Що стосується опадів, то без опадів, лише у північних та північно-західних областях вдень місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі в західних та північних областях, вдень в Україні подекуди пориви 15-20 м/с.

Потепління в Україні

За даними синоптика Наталки Діденко, завтра, 12 жовтня, на заході України стовпчики термометрів сягатимуть +25 градусів. Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15 жовтня, знову похолодає.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сильні заморозки. Синоптики розповіли, де 12 жовтня в Україні чекати на "зиму" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.10.2023 4649
Еще материалы раздела «Суспільство»