<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.10.2023 2979

В Україні потеплішає, місцями пройдуть дощі. Синоптик дала прогноз на 12 жовтня

12 жовтня, на заході України стовпчики термометрів досягатимуть до +25 градусів. Місцями в країні очікуються дощі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз погоди синоптика Наталки Діденко.

За словами Діденко, загалом в Україні очікується від +15 до +20 градусів. Повітря прогріється й у східних областях, втім температура там буде дещо нижчою - від +12 до +15 градусів.

"Сонце завтра можна побачити у південній частині та на сході, а ось захід, північ та значною мірою центральні області прикриють хмари. З цих хмар - атмосферний фронт - пройдуть місцями невеликі дощі в західних та північних областях", - пише синоптик.

Київ

До столиці набіжать хмари. Також подекуди може пройти незначний дощ. Заморозки не очікуються, а температура повітря підвищиться до +20 градусів.

Чого очікувати далі?

"Тепла погода протримається до кінця тижня, а вже в неділю, 15-го жовтня, знову похолоднішає", - пояснила синоптик.

Погода в Україні в жовтні

Ймовірно погода буде кардинально різною - від спекотних "плюсів" до арктичних "мінусів". За даними синоптиків, другий місяць осені буде з опадами в межах норми і тепліше, ніж звичайно.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні потеплішає, місцями пройдуть дощі. Синоптик дала прогноз на 12 жовтня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.10.2023 2979
Еще материалы раздела «Суспільство»