<
НОВИНИ ДНЯ: Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Україну  Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесувсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
13.10.2023 3364

В Києві планують перейменувати проспект Повітрофлотський: стало відомо, яку назву може отримати

Нова назва проспекту підкреслить шану, любов і повагу киян до звитяг наших Героїв.

9f6fed4bc19b30014d3dbca6e9e91d09_13.10.23

В Києві планують перейменувати проспект Повітрофлотський на проспект Повітряних Сил Збройних Сил України. Пише ТСН. 

Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Як стало відомо, за дорученням командувача Повітряних сил України, генерал-лейтенанта Миколи Олещука, командний та особовий склад повітряного командування "Центр", “Південь”, ”Схід” і ”Захід” на пленарному засіданні Київської міської ради 5 жовтня 2023 року звернулися до депутатів і Київського міського голови Віталія Кличка з проханням щодо перейменування проспекту Повітрофлотського на проспект Повітряних Сил Збройних Сил України.

“Командувач повітряного командування "Центр" генерал-лейтенант Анатолій Кривоножко під час свого виступу в сесійній залі наголосив депутатам, що зазначене перейменування покликане відзначити особливі бойові заслуги, мужність, відвагу та героїзм особового складу Повітряних сил ЗСУ, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України. Київська міська військова адміністрація та особисто я підтримуємо звернення Повітряних сил і сподіваємося, що кияни схвально відреагують на цю ініціативу, розраховуємо на підтримку і всебічну допомогу володарям неба - тим, хто прогнав ворожу навалу, хто тримає небо, беріг і досі береже спокій серця нашої держави - міста Київ - і нашої рідної України”, - наголосив Сергій Попко.

Він також додав, що нова назва проспекту підкреслить шану, любов і повагу киян до звитяг наших Героїв. Історично закарбується навічно пам’ять і вдячність захисникам неба - Повітряним силам Збройних сил України.

Нагадаємо, що в Києві вирують пристрасті навколо перейменування Повітрофлотського проспекту, точніше, нової назви для цієї міської магістралі довжиною в понад 6 кілометрів.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Києві планують перейменувати проспект Повітрофлотський: стало відомо, яку назву може отримати 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
13.10.2023 3364
Еще материалы раздела «Столиця»