<
НОВИНИ ДНЯ: Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.10.2023 2853

В Україну йде нова хвиля похолодання: синоптикиня назвала дату

З 15-16 жовтня в Україні очікується істостне похолодання. У понеділок температура повітря на півночі країни впаде до +9 +11, вночі до +6 +8.

Зокрема, відповідний прогноз погоди озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її даними, 13 жовтня Україну перетинатиме атмосферний фронт, тому на заході, півночі, в центрі, на Харківщині та Одещині місцями пройде невеликий дощ. Пише оbozrevatel.com.

У більшості областей сходу та півдня – без опадів.

Упродовж п'ятниці, 13 жовтня, очікується +14 +18 градусів, на півдні та заході +16 +22.

Вітер переважно північно-західний, помірний.

У Києві місцями невеликий дощ, максимальна температура повітря +17 +18.

У суботу в столиці буде сухо, сонячно й тепло. Неділя вже дещо "збавить градуси, набіжать хмари та пройде дощ", прогнозує Наталка Діденко.

"А вже в понеділок розпочнеться холодяка! Підготуйте тепліші речі", – попередила синоптикиня.

За даними Укргідрометцентру, у п'ятницю в Україні буде до +20 градусів тепла, невеликі дощі очікуються на Львівщині, Хмельниччині, Буковині, Тернопільщині, Луганщині, Вінниччині, Черкащині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині, Полтавщині, Харківщині.

У суботу, 14 жовтня, до +24, опади лише на Львівщині та Волині. 15 жовтня до +22 градусів, дощі проллються в південно-західних, центральних і північних областях.

У понеділок, 16 жовтня, тепло збережеться лише на півдні та сході, у решті областей похолодає до +9 +11 удень.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Укргідрометцентрі раніше спрогнозували, що "бабине літо" в Україні триватиме 3-4 дні. А в листопаді та грудні очікуються середні температурні показники.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде нова хвиля похолодання: синоптикиня назвала дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.10.2023 2853
Еще материалы раздела «Суспільство»