<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.10.2023 13744

Мокрий сніг та сильне похолодання: синоптик попередила про погіршення погоди в Україні

Вже з понеділка температура повітря у більшості областей України становитиме +9...+12 градусів.

DpvTLbj7nlf-cPEnlU8InUybPeyKqKuT-528x352_14.10.23

Наступного тижня в Україні очікується сильне похолодання. У деяких областях ймовірне випадіння мокрого снігу. Про це попереджає відомий синоптик Наталка Діденко. Пише УНІАН. 

"Насолоджуйтесь цим теплом, бо наступний тиждень буде по-справжньому холодним", - каже синоптик.

За її словами, похолодання в Україні розпочнеться вже в неділю, а з 16 жовтня температура повітря у більшості областей України становитиме +9...+12 градусів. Лише на півдні, крайньому сході та на Закарпатті повітря прогріватиметься до +15 градусів.

"У кінці наступного тижня на заході та півночі України місцями можливий мокрий сніг", - попередила синоптик.

Зміна погоди в Україні - що відомо

В Україні найближчими днями очікується короткочасне бабине літо. "Внаслідок надходження повітряних мас із південного заходу Європи, в нашій країні спостерігатиметься коротке бабине літо, коли денні температури місцями перевищать 20-градусну позначку", - каже синоптик Ігор Кібальчич. Також, за його словами, помітно теплішими стануть і ночі. У південних, східних і центральних областях не виключені тумани вночі та вранці.

Проте вже у неділю, 15 жовтня, на заході та півночі України пройдуть дощі та почнеться зниження температури.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мокрий сніг та сильне похолодання: синоптик попередила про погіршення погоди в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.10.2023 13744
Еще материалы раздела «Суспільство»