<
НОВИНИ ДНЯ: Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києва  Спека не повернеться: в яких регіонах України 10 травня очікувати заморозків  Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄС  Вірменія відмовилася фінансувати ОДКБ, до якої входить Росія  Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травня  Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росіявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.10.2023 10087

Коли буде похолодання в Україні: чи вдарять морози найближчими днями

В останні дні тижня на території України ще збережеться дуже тепла погода. Подекуди стовпчики термометрів навіть сягнуть +25 градусів. Втім, похолодання вже на порозі.

165994-1_large_15.10.23

Джерело: Укргідрометцентр.

Якщо досі не приготували теплі речі, зробіть це негайно. Зовсім скоро в Україні знизиться температура, передає 24 Канал.

Коли чекати похолодання

Синоптики Укргідрометцентру прогнозували, що у суботу, 14 жовтня в Україні буде тепло й без опадів. Вночі +3...+9 градусів. Втім, на Заході та Півдні до +13. Вдень пригріє до +18...+24 градусів.

Вночі неділі, 15 жовтня, стовпчики термометрів сягнуть +8...+14. Вдень очікується 17 – 22 градусів. Однак, в Одеській області пригріє навіть до +25.

У понеділок (16 жовтня – 24 Канал) зниження температури на 3 – 5,
– попередили синоптики.

Зауважимо, що за даними на картах Укргідрометцентру, далі стовпчики термометрів продовжать опускатися. На щастя, ані заморозків, ані сильних морозів синоптики поки не прогнозують.

Так, вночі вівторка на Заході вже +1...+3. До речі, холодно буде і вдень лише +8...+10.

Найтепліше буде на Півдні. Щоправда, й там вище ніж +15 градусів, ймовірно вже не буде. Наразі синоптики прогнозують лише +12...+14.

Зауважимо, що перша половина наступного тижня, можливо, буде дощовою. Проте затяжних злив і грози синоптики поки що не прогнозують.

Дивіться також Все у снігу та морозі: Карпати поринули в зимову погоду

У яких областях литиме в неділю

- Синоптик Ігор Кібальчич прогнозував, що 15 жовтня у частині регіонів пройдуть дощі.

- Так у західних областях очікується невеликий дощ, а вдень вже помірні опади.

- На півночі вночі неділі без істотних опадів. Втім, вдень також пройдуть помірні дощі.

- У центральних областях 15 жовтня переважно без опадів. Тільки ввечері подекуди невеликий дощ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли буде похолодання в Україні: чи вдарять морози найближчими днями 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.10.2023 10087
Еще материалы раздела «Суспільство»