<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.10.2023 1648

Похолодання та сніг: синоптикиня попередила про різке погіршення погоди

Увесь наступний тиждень буде холодно, з періодичними дощами та рвучким вітром.

Новий тиждень розпочнеться із похолодання, дощу і мокрого снігу. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

За її прогнозом, у понеділок, 16 жовтня, максимальна температура повітря ледь досягатиме +7+12 градусів, на півдні до +15 градусів. Тепліше буде на Луганщину, місцями до +20 градусів.

"Холодний атмосферний фронт принесе в понеділок дощі та рвучкий вітер у більшість наших областей. У Карпатах можливий мокрий сніг. Увесь наступний тиждень погода вже відповідатиме сезону, буде холодно, з періодичними дощами та рвучким вітром, у затишшях - з туманами", - написала вона.

У Києві 16-го жовтня буде дощ та різке похолодання, вдень очікується близько +10 градусів.

За словами Діденко, більш інтенсивним очікується дощ у столиці найближчої ночі та вранці, вдень у понеділок опади послабшають.

Нагадаємо, синоптикиня назвала дату, коли в Україні випаде сніг.

Оценка материала:

4.00 / 3
Похолодання та сніг: синоптикиня попередила про різке погіршення погоди 4.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
16.10.2023 1648
Еще материалы раздела «Суспільство»