<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.10.2023 1200

Київпастранс підрахував собівартість проїзду в столиці

Собівартість проїзду в наземному громадському транспорті Києва становить 20-24 грн.

Про це повідомила директорка з економіки та фінансів Київпастрансу Антоніна Старостенко на запит активіста з групи "Пасажири Києва" Павла Постоєнка.

Тарифи на перевезення пасажирів у Києві були встановлені понад п'ять років тому – 14 липня 2018 року. Разова поїздка коштує 8 грн.

"За цей період відбулись суттєві економічні зміни: підвищились тарифи на електричну енергію у два рази, дизельне пальне – на 73%, також збільшилася мінімальна заробітна плата на 80%, тому на сьогодні собівартість перевезення одного пасажира значно перевищує оплату за проїзд майже у два з половиною – три рази", – повідомила Старостенко 13 жовтня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київпастранс підрахував собівартість проїзду в столиці 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
16.10.2023 1200
Еще материалы раздела «Столиця»