<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.10.2023 750

Погода в Києві ненадовго нормалізується: коли чекати на теплі дні

В п'ятницю надійде черговий атмосферний фронт, і погода знову зіпсується.

1690288721-5217_17.10.23

Тиждень в українській столиці розпочався з невеликого дощу і сильних поривів вітру. Та вже завтра в Києві та області буде хмарно з проясненнями і без опадів, прогнозує Український гідрометеорологічний центр. Першу половину тижня переважатиме тепла погода. Пише УНІАН. 

"Атмосферний фронт, який приніс дощі на територію Київщини вже відходить у східному напрямку. Тому наступні кілька діб (до п'ятниці) переважатиме погода без опадів, але з не високими значеннями температури – в денні години близько +10°, а в нічні +2..+4°", – йдеться в повідомленні.

Водночас вже наприкінці тижні погода знову зіпсується. "В п'ятницю надійде черговий атмосферний фронт, який спричинить дощову погоду, подекуди навіть з мокрим снігом, а також зниження температури", – зазначають в гідрометцентрі.

Погода в Україні - останні прогнози

На Україну насувається холодна погода з дощами і навіть мокрим снігом. Упродовж поточного тижня температура вночі подекуди опускатиметься нижче 0 градусів Цельсія. У більшості регіонів фіксуватимуть зниження температури.

Вже зараз в Карпатах погода майже зимова. На горі Піп Іван Чорногірський температура вже опустилася до -6 градусів Цельсія.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Києві ненадовго нормалізується: коли чекати на теплі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
17.10.2023 750
Еще материалы раздела «Суспільство»