<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 1203

Сало в лушпинні цибулі з чорносливом: оригінальний рецепт

Якщо хочеться копченого сала, але коптити зовсім немає бажання, варимо сало в лушпинні цибулі з чорносливом. Воно виходить наче копчене, але водночас не використовуємо жодної хімії, а лише натуральні інгредієнти.

66ca686487f4ae3c46d5b8e95c3c35c7_18.10.23

Основним інгредієнтом є сало, а лушпиння цибулі, чорнослив, часник і чорний перець додають страві золотистого кольору й незвичайного смаку. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Сало - 1 кг

Вода - 1 л

лушпиння цибулі - 3 жмені

чорнослив - 6 шт.

лавровий лист - 2 шт.

сіль - 200 г

цукор - 2 ст. л.

Часник - 2 головки

перець чорний мелений - 2 ст. л.

  1. У воду додайте сіль, цукор, лушпиння цибулі й чорнослив. Доведіть до кипіння.
  2. Розріжте сало на два шматки. Викладіть у маринад і варіть 25 хвилин від моменту закипання на середньому вогні. Залиште остигати на ніч у розсолі.
  3. Часник вичавіть через прес і добре перемішайте з перцем.
  4. Сало вийміть із маринаду, обсушіть. Натріть сумішшю часнику й перцю.
  5. Загорніть кожен шматок у харчову плівку.

Поради:

  • Сало можна зберігати в холодильнику два тижні. А для тривалого зберігання його можна заморозити в морозильнику.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сало в лушпинні цибулі з чорносливом: оригінальний рецепт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 1203
Еще материалы раздела «Суспільство»