НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 421

Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт

Свинячі ребра, мариновані в пиві, подають і як гарнір, і як закуску.

fa430325ad840a32c3793aee764ea65b_18.10.23

Реберця маринуються на ніч, і завдяки тривалому томлінню в темному пиві м'ясо виходить дуже ніжним і з хрусткою скоринкою. Пише ТСН. 

Інгредієнти

свинячі ребра - 1,5 кг

пиво темне - 0,5 л

мед - 3 ст. л.

Кетчуп - 3 ст. л.

імбир свіжий - 100 г

чебрець сухий - 0,5 ч. л.

гірчиця суха - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

Свинячі ребра промийте та обсушіть паперовим рушником.

Імбир натріть на дрібній тертці. Додайте гірчицю, мед, чебрець, перець і сіль. Перемішайте.

Натріть цією сумішшю ребра, покладіть до холодильника на ніч.

Потім викладіть ребра до форми, залийте пивом. Накрийте фольгою та запікайте за температури 180 градусів одну годину. Потім зніміть фольгу, змастіть ребра кетчупом і запікайте ще 30 хвилин.

Поради:

  • За бажанням ребра наріжте порційними шматками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Свинячі реберця, запечені в пиві: класичний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 421
Еще материалы раздела «Суспільство»