Життя та Стиль
Суспільство
Легкий суп із сочевицею на овочевому бульйоні: рецепт від Євгена Клопотенка
Печериці або гливи надають чудовий смак цьому супу.
Мені дуже подобається сочевиця в гарнірах і супах. Сьогодні я пропоную вам приготувати дивовижно простий і смачний суп із сочевицею на овочевому бульйоні. На свій розсуд ви можете додати в нього улюблені овочі та трави, але обов'язково додайте в нього шампіньйони або гливи - вони надають чудовий смак цьому супу. Пише ТСН.
Час підготування - 30 хвилин
Час приготування - 35 хвилин
Інгредієнти:
зелена сочевиця - 50 г
часник - 1 зубчик
стебло селери - 1 шт.
квасоля стручкова - 100 г
морква - 100 г
печериці - 50 г
сіль і перець
петрушка - 4 гілочки
Приготування:
Приготуйте базовий овочевий бульйон за моїм рецептом. Налийте бульйон в каструлю, додайте сочевицю, подрібнений часник. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть під кришкою 20 хвилин, поки сочевиця не стане м'якою.
Додайте подрібнене стебло селери, подрібнену моркву та печериці, порізані пластинками, додайте сіль і перець за смаком. Варіть ще 15 хвилин, в кінці додайте подрібнене листя петрушки.
Готувати - це просто!
Оценка материала:
Легкий суп із сочевицею на овочевому бульйоні: рецепт від Євгена Клопотенка20.10.2023