<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 876

Прогноз погоди на 18 жовтня: в Україні похолодає, будуть заморозки

Опадів синоптики не прогнозують.

В Україні у середу, 18 жовтня, буде прохолодно. Найближчої ночі у низці областей будуть морози. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде мінлива хмарність. Синоптики опадів не прогнозують. На заході країни вночі та вранці - місцями туман. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть +8-13°. У південній частині країни вночі температура буде 5-10° тепла, а вдень 11-16°. В Карпатах буде прохолодно: вночі 0-5° морозу, а вдень 3-8° тепла.

Погода в Києві

На Київщині буде мінлива хмарність. Опадів не буде. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі становитиме від 3° тепла до 2° морозу, в вдень стовпчики термометрів піднімуться до +8-13°. У Києві вночі буде +1-3°, а вдень - 10-12° тепла.

Як повідомлялося, синоптикиня Наталка Діденко вразила прогнозом до кінця тижня. Так, вже 21 жовтня в деяких областях ймовірний мокрий сніг.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 18 жовтня: в Україні похолодає, будуть заморозки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 876
Еще материалы раздела «Суспільство»