<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 1317

Похолодає, але це не межа. Синоптик дала прогноз на 18 жовтня та найближчі дні

Середа, 18 жовтня, в Україні теплом не побалує. Хоча цей день навряд чи можна буде назвати істотно холодним. Оскільки в п'ятницю, 20 жовтня, прийде ще більше похолодання.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook.

"Середа очікується в Україні холодною. Найближчої ночі 0...+5 градусів, місцями 0-2 градуси морозу! Протягом дня +7...+13 градусів, у південній частині до +17 градусів",- розповіла вона.

Але у Діденко виявилась і добра новина - повсюди буде без опадів.

"18 жовтня пануватиме суха повітряна маса із нічними та ранковими туманчиками", - додала синоптик.

У Києві в середу опадів не передбачається, вночі +1...+4 градуси, вдень +9...+11 градусів.

Погода на найближчі дні

За даними Діденко, "четвер ще побуде без опадів", а з п'ятниці підуть дощі та похолоднішає. Лише південна частина "належатиме теплій погоді".

"Через додаткове похолодання 21 жовтня на заході та півночі України, включно з Києвом, ймовірний мокрий сніг!" - попередила вона.

Зазначимо, що сніг для України восени вже не "новинка". Карпати другий день засипає снігом. Зокрема, сьогодні там справжня завірюха - видимість не більше 30 м.

Оценка материала:

5.00 / 2
Похолодає, але це не межа. Синоптик дала прогноз на 18 жовтня та найближчі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 1317
Еще материалы раздела «Суспільство»