<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 1806

В Україні вдарить мороз: синоптикиня дала прогноз на середу й попередила водіїв про небезпеку

У середу, 18 жовтня, погода в Україні буде прохолодною. У ніч на середу очікується зниження температури в середньому до 0...+5 градусів, подекуди – до 0...-2 морозу.

Протягом дня температура повітря буде вищою, приблизно +7...+13, а в південній частині – навіть до +17 градусів. Про це повідомила на своєму каналі у Telegram українська синоптикиня Наталія Діденко. Пише OBOZ.UA.

Опадів у цей день в Україні не буде, проте вночі та вранці деякі регіони можуть накрити тумани.

У Києві в середу, 18 жовтня, опадів не очікується. Вночі +1...+4, удень +9...+11 градусів.

Дощів синоптики не прогнозують і в четвер, 19 жовтня, але з п'ятниці підуть дощі і похолодає ще більше (крім південної частини країни).

У суботу, 21 жовтня, на заході й півночі України (включно з Києвом) можливий мокрий сніг.

Як писав OBOZ.UA:

– Раніше Український гідрометеорологічний центр заявив, що 16-18 жовтня на території нашої країни погода стане холоднішою, у деяких західних регіонах уночі стовпчики термометра опускатимуться нижче за нуль.

– За даними сайту meteo.ua, після холодного періоду практично по всій країні в наступний тиждень (23-29 жовтня) температура знову підвищиться.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні вдарить мороз: синоптикиня дала прогноз на середу й попередила водіїв про небезпеку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 1806
Еще материалы раздела «Суспільство»