<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.10.2023 1331

Ймовірний мокрий сніг: синоптик розповіла, яка буде погода в Україні в найближчі дні

18-го жовтня пануватиме суха повітряна маса із нічними та ранковими туманчиками.

1680077435-2217_18.10.23

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що 18 жовтня, у середу, в Україні очікується холодна погода. Пише ТСН. 

За її словами, найближчої ночі 0+5 градусів, місцями 0-2 градуси морозу. Протягом дня +7+13 градусів, у південній частині до +17 градусів, написала вона у Facebook.

"Повсюди без опадів, 18-го жовтня пануватиме суха повітряна маса із нічними та ранковими туманчиками. У Києві в середу опадів не передбачається, вночі +1+4 градуси, вдень +9+11 градусів", - повідомила Діденко.

Вона стверджує, що четвер ще побуде без опадів, а з п'ятниці підуть дощі та похолоднішає. Лише південна частина належатиме теплій погоді.

"Через додаткове похолодання 21-го жовтня на заході та півночі України (включно з Києвом) ймовірний мокрий сніг. Всі вже зрозуміли, що осінь прийшла і від питань "а коли буде бабине літо?" поступово переходять на питання "а яка погода на Новий рік?", - додала Діденко.

Погода в Україні на тиждень

На Україну насувається холодна погода з дощами і навіть мокрим снігом. Упродовж поточного тижня температура вночі подекуди опускатиметься нижче 0 градусів Цельсія, прогнозує Український гідрометеорологічний центр.

За прогнозом, атмосферний тиск тещо підвищиться цього тижня. У більшості регіонів фіксуватимуть зниження температури. До п'ятниці по всій країні переважно без опадів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ймовірний мокрий сніг: синоптик розповіла, яка буде погода в Україні в найближчі дні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.10.2023 1331
Еще материалы раздела «Суспільство»