<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки F-16 отримає Україна і коли це буде: у Повітряних силах назвали деталі  Сирний крем-суп з броколі та сиром: рецепт ситної та вишуканої страви на обід чи вечерю  Винищувачі Mirage від Макрона: експерт пояснив, яка користь від літаків  Як дізнатися загальний страховий стаж онлайн: відповідь ПФУ  Окупанти влітку не зможуть наступати одразу на кількох напрямках – ISW  Рецепт малосольних огірків на мінеральній воді  Проходження ВЛК: у Міноборони працюють над електронними направленнями у "Резерв+"всі новини дня
Політика
Світ
21.10.2023 370

Лідер провладної партії Ізраїлю запевнив Росію в тому, що їй доведеться заплатити за вбивства євреїв та українців

Він порадив російським пропагандистам бути обачними та обережними.

6cb2988562d3c13132e81bf72c66a1d0_21.10.23

Амір Вейтман, який є одним з лідерів провладної партії Ізраїлю “Лікуд”, пригрозив Росії за підтримку ХАМАС та Ірану. Сталося це в ефірі російського пропагандистського каналу Russia Today. Пише ТСН. 

Він порадив російським пропагандистам, які перебувають на кремлівській зарплаті, бути обачними та обережними. Він наголосив, що Росії доведеться заплатити за підтримку бойовиків.

“Ми завершимо цю роботу, ми переможемо, тому що ми сильніші. Після цього Росія заплатить, повірте мені, Росія заплатить. Росія підтримує ворогів Ізраїлю. Росія підтримує нацистів, які хочуть здійснити геноцид проти нас", - наголосив Амір Вейтман.

Водночас ведучій перепитав у спікера, чи має він на увазі Москву, на що той відповів ствердно.

“Послухайте мене дуже уважно: ми покінчимо з цими нацистами, ми виграємо цю війну, це займе час, але ми виграємо, а після цього не забудемо того, що ви робите. Ми прийдемо і зробимо так, що Україна переможе. Ми зробимо так, що ви заплатите за те, що ви зробили, ви як Росія, ви як вороги Ізраїлю. І ви як люди, які зараз роблять все можливе, щоб підтримати геноцид євреїв в Ізраїлі. Ми не забудемо, запам'ятайте в точності, що я вам говорю. Ви заплатите", - підкреслив він.

Нагадаємо, що ізраїльські солдати затримали ідеолога ХАМАСу Хассана Юсефа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лідер провладної партії Ізраїлю запевнив Росію в тому, що їй доведеться заплатити за вбивства євреїв та українців 5.00 5 2
Політика / Світ
21.10.2023 370
Еще материалы раздела «Світ»