<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
21.10.2023 392

Підбираємо сучасні міжкімнатні двері для найпопулярніших стилів інтер’єру разом з «Термінус»

З початком ремонту перед власником дому завжди виникає завдання – визначитися зі стилем, який йому найбільше подобається. Їх є дуже багато і всі вони відрізняються за своєю естетикою, кольоровою гамою та матеріалами, які використовуються. Кожен стиль особливий, адже тонко передає певний культурний період.

Від стилю приміщення залежить і те, які сучасні міжкімнатні двері замовити на https://terminus.ua/catalog/doors/filter/dodatkovo-is-suchasni/, щоб вдало вписати їх в дизайн кімнати. Важливо розуміти, що одна і та сама модель може по-різному виглядати у сучасному та класичному інтер'єрі й до цього потрібно бути готовим. А підготуватися допоможуть практичні рекомендації від «Термінус».

103c20793b488047148089e43e0aeaef

Три стилі інтер’єру та три ідеальні рішення для них

Більшість дизайнерів виділяють 3 основні напрямки стилів, а саме класика, сучасність та етнічність. До перших відноситься класицизм, романтизм та бароко. До других зараховують арт-деко, хай-тек, мінімалізм, лофт та інші. В числі етнічних стилів є скандинавський, прованс, кантрі, колоніальний та східний.

Розглянемо особливості підбору дверей для трьох найпопулярніших варіантів з кожного напрямку:

- Хай-тек. Він характеризується технологічністю та новизною. Такий стиль часто обирають люди, які цінують функціональність та готові йти в ногу з часом. Міжкімнатні двері для цього стилю мають бути нейтральних кольорів. Хорошим рішенням стануть чорні, кремові чи сірі моделі. Важливою відмінною рисою стиля хай-тек є використання скла. Тому його наявність буде значною перевагою. Доповнять картину двері з таким типом скла як, наприклад, дзеркало срібло або ж варіанти з матовим покриттям.

Класика. Цей стиль відрізняється елегантністю та традиційністю. Правильно підібрані двері для такого стилю – це ті моделі, які мають стриманий дизайн. Ідеальна кольорова палітра – це бежевий, коричневий, бордовий та інші теплі пастельні відтінки. В цьому стилі цінується також натуральність використаних матеріалів, тому дерев’яні двері будуть виглядати дорого та презентабельно.

Прованс. Теплота, затишність і витонченість – це основні його ознаки. Для кімнати в такому стилі ідеально пасуватимуть двері світлих відтінків, наприклад, білі, блакитні чи лавандові. Часто дизайнери обирають зробити кімнату повністю білосніжною та розставляти акценти у вигляді синіх дверей і підібраних в тон ним аксесуарам.

aa8e3d6ca3866c3897a51c31fc0821a6
Часто буває важко підібрати підходящий стиль, адже можна загубитися серед багатьох цікавих варіантів. Але зате максимально легко вибрати двері для будь-якого з них в каталозі «Термінус».

Оценка материала:

5.00 / 2
Підбираємо сучасні міжкімнатні двері для найпопулярніших стилів інтер’єру разом з «Термінус» 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
21.10.2023 392
Еще материалы раздела «Будівельна»