<
НОВИНИ ДНЯ: Очікування та реальність у магазинах: що варто знати споживачам при покупці продуктів на вагу  Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня  РФ скидає бомби на власну територію: розвідка Британії назвала причини  "Дуже швидко переб'ють": чи підуть російські окупанти в повторний наступ на Київ  Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагує  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня   Політолог вказав на знакові залаштункові деталі "інавгурації" Путінавсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.10.2023 653

Українці з трьох областей зможуть отримати додаткові виплати

Українці з Донецької, Миколаївської та Херсонської областей зможуть отримати додаткові 6600 гривень допомоги.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку.

Громадяни зможуть отримати кошти від благодійного фонду Євангельської Реформаторської церкви Швейцарії (HEKS EPER). Гроші перераховуватиме українцям "ПриватБанк".

Повідомляється, що отримувачів допомоги оберуть серед соціально незахищених верств громадян, які потребують допомоги та мешкають у найбільш постраждалих від війни областях (Донецька, Миколаївська, Херсонська).

Подати заявку на грошову допомогу можна тільки особисто в пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації в зазначених областях організація повідомлятиме самостійно.

Виплата допомоги у сумі 6660 гривень на кожного члена сім’ї здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney. Кошти автоматично перерахують на банківську картку або рахунок отримувача.

При цьому якщо у отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації він неправильно вказав її реквізити, він отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером кошти через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати в "Приват24", терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні "ПриватБанку" чи за телефоном 3700.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українці з трьох областей зможуть отримати додаткові виплати 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
26.10.2023 653
Еще материалы раздела «Економіка»