<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
30.10.2023 374

Які самі ефективні радіатори опалення

Огляд найкращих на думку редакції t-studio.in.ua. Даний матеріал має суб'єктивний характер, не є рекламою і не служить керівництвом до покупки. Перед покупкою потрібна консультація з фахівцем.

Banner-2_30.10.23

Від виду батареї опалення залежить не тільки сприйняття інтер'єру, але і характеристики системи опалення. Для кожного приміщення підійде певний тип радіатора.

Що вибрати для квартири?

Виділяють кілька типів радіаторних батарей:

  • Алюмінієві. Підходять для житла у старому фонді із вертикальною централізованою системою опалення. Підключення – збоку, найвища віддача тепла.
  • Біметалічні. Також підходять для житла із системою «стояк». Вирізняються високою надійністю, відмінною тепловіддачею.
  • Сталеві. Найчастіше вони зустрічаються в новобудовах, тому що мають непогану тепловіддачу та доступну вартість. У більшості випадків підключають їх знизу.
  • Трубчасті. Зустрічаються в новобудовах, вирізняються цікавим дизайном, кількома типами підключення.
  • Внутрішньопідлогові конвектори. Їх монтує безпосередньо на підлогу. Можуть бути водяного та електричного типу. Споживають відносно невелику кількість електроенергії.

Найефективніші моделі

Розглянемо кілька популярних моделей радіаторів водяного опалення, серед яких є і українські, і європейські бренди.

Vogel Noot Profil KV

Ці радіаторні батареї роблять з урахуванням європейських стандартів, вони відрізняються чудовою якістю та мінімалістичним дизайном. З переваг можна виділити: багатофункціональність, довговічність, надійність, високу потужність, наявність вентиля для налаштування. Встановлювати радіатор можна у будь-яких приміщеннях.

Докладніше: https://t-studio.in.ua/radiatory-opalennya/stalnye-radiatory/vogel-noot-profil-kv.html

Mirado 500/96

Радіаторні батареї виготовляє українська компанія, яка при цьому враховує європейський стандарт (EN). Такий радіатор стійкий до підвищеного тиску, а зовнішня частина алюмінію забезпечує відмінну тепловіддачу. Таким чином, можна заощаджувати на теплоенергії, зберігаючи у квартирі оптимальний температурний режим.

Докладніше: https://t-studio.in.ua/radiatory-opalennya/bimetallicheskie-radiatory/mirado-bm-500-96.html

Global Vox

Радіаторні батареї Global VOX з алюмінію сумісні з центральними та автономними системами опалення. Такі радіатори мають неповторну естетику, тому вони чудово впишуться в будь-який інтер'єр. Також потрібно сказати про підвищену тепловіддачу.

Докладніше: https://t-studio.in.ua/radiatory-opalennya/alyuminievye-radiatory/global-vox.html

Arbonia Rohrenradiatoren (горизонтальний)

Горизонтальні радіаторні батареї Arbonia Röhrenradiatoren від швейцарського бренду Arbonia Group - це найкраще рішення. Тому що радіатори поєднують у собі високу тепловіддачу, неповторний дизайн та чудову якість. Радіаторна батарея має класичну конструкцію, що забезпечує відмінну віддачу тепла та конвекційне нагрівання повітря.

Докладніше: https://t-studio.in.ua/dizaynerskie-radiatory/trubchatye-radiatory/arbonia-rohrenradiatoren-gorizontalnyy.html

Purmo 200 Ventil Compact

Універсальні радіаторні батареї PURMO Ventil Compact оснащені профільованими нагрівальними панелями та конвекційними елементами. Крім того, радіатори мають накладки з боків і зверху, які нагадують «гриль». Також передбачено термостатичний вкладиш із можливістю регулювання температурного режиму.

Підлоговий конвектор Carrera FR2H

Підлогові конвектори Carrera FR2H являють собою досить потужні опалювальні прилади водяного типу, які найбільше підійдуть для кімнат з панорамними вікнами, скляними перегородками та низькими підвіконнями. Тобто такий конвектор варто вибрати в тому випадку, коли немає можливості монтувати класичну настінну радіаторну батарею. Пристрій має кілька плюсів, серед яких: надійність, тривалий термін експлуатації, простота установки, стійкість до корозії та температурних перепадів.

Verano TURBO VKN5

Конвектор Verano Turbo VKN5 монтується в підлогу. Пристрій відрізняється цікавим дизайномта високою теплопродуктивністю. Радіаторна батарея за кілька годин зможе обігріти велику площу. Майже завжди пристрої стають основним джерелом тепла в квартирі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Які самі ефективні радіатори опалення 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
30.10.2023 374
Еще материалы раздела «Будівельна»