<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
30.10.2023 307

Facebook та Instagram стануть платними в ЄС

Meta планує запропонувати користувачам у ЄС можливість передплати на Facebook та Instagram без реклами.

Про це повідомляє Bloomberg.

Ця ініціатива була запроваджена після того, як суди в Європейському Союзі посилили контроль за обробкою та збереженням персональних даних. План полягає в тому, що користувачі зможуть оформити передплату за 9,99 євро на вебверсію або за 12,99 євро на місяць на Apple та Android. Ця можливість буде доступною не тільки жителям Європейського Союзу, але й Ісландії, Ліхтенштейну, Норвегії та Швейцарії.

У повідомленні Meta заявила про свою підтримку регулювання та намір дотримуватися нових європейських норм. Однак Meta продовжуватиме надавати рекламні послуги на цих ринках без додаткової плати. Компанія також зазначила, що вона "врахувала" нову європейську модель передплати у своїх бізнес-планах та рекомендаціях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Facebook та Instagram стануть платними в ЄС 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.10.2023 307
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»