НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
05.11.2023 410

Ізраїль під час наземної операції в Газі атакував понад 2,5 тисячі об'єктів ХАМАС

ЦАХАЛ заявляє, що під час наземної операції за допомогою сухопутних, повітряних і військово-морських сили Ізраїлю вдалося знищити понад 2,5 тисячі об'єктів терористів ХАМАС.

sektor_gaza_new34

Про це пише The Times of Israel.

Відомо, що протягом ночі війська продовжували бої з терористами ХАМАСу на півночі Гази. Також зазначається, що літаки завдали ударів по інфраструктурі ХАМАС, місцях зберігання зброї, спостережних пунктах і командних центрах терористів.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що його держава відмовляється від припинення вогню, поки ХАМАС не звільнить ізраїльських заручників.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ізраїль під час наземної операції в Газі атакував понад 2,5 тисячі об'єктів ХАМАС 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
05.11.2023 410
Еще материалы раздела «Події»