НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.11.2023 399

Юшка із сьомги: легка й вишукана страва до літнього меню

Рибна юшка чудово підійде до літнього меню, а рецепт цієї страви дуже простий.

Юшка із сьомги готується просто, не потребує складних інгредієнтів, а страва виходить легка, вишукана й дуже смачна. Її можна подавати як на сімейний обід, так і на святковий стіл. Пише ТСН. 

Інгредієнти

рибний набір - 600 г

філе сьомги - 400 г

картопля - 4 шт.

морква - 2 шт.

цибуля - 2 шт.

сіль - 1 ст. л

кріп - 5 г

петрушка - 5 г

лавровий лист - 2 шт.

перець чорний горошком - 10 шт.

перець чорний мелений - 1/2 ч. л

  1. Спочатку готуємо бульйон. Беремо рибний набір, очищену моркву й цибулю, заливаємо холодною водою і ставимо варитися, періодично збираючи піну. Бульйон має варитися щонайменше годину.
  2. Тим часом потрібно нарізати почищені овочі. Картоплю й моркву нарізаємо на середні шматочки, цибулю і зелень подрібнюємо.
  3. Коли звариться бульйон, необхідно вийняти з нього овочі та рибу, засипати порізані свіжі овочі - картоплю, моркву й цибулю. Додаємо лавровий лист, перець горошком і добре перемішуємо. Юшку треба варити 15 хвилин на маленькому вогні.
  4. Потім додаємо порізане шматочками філе сьомги. Солимо й перчимо юшку за смаком і варимо ще 3 хвилини.
  5. До готової рибної юшки засипати зелень, накрити каструлю кришкою, дати настоятися 15 хвилин - і можна їсти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Юшка із сьомги: легка й вишукана страва до літнього меню 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.11.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»