НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.11.2023 867

Яка погода буде в Україні 15 листопада: треба тепло вдягатися та брати парасольки

Місцями пройде дощ, сніг і дутиме сильний вітер.

image_15.11.23

В Україні 15 листопада буде прохолодна, дощова погода. Дощитиме в Харківській, Сумській, Житомирській, Вінницькій областях і Криму. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі “Укргідрометцентру”.

За інформацією метеорологів, вночі в південно-східних, Харківській і Сумській областях, вдень у західних, Житомирській, Вінницькій, південних областях і Криму буде помірний дощ, на решті території також прогнозуються невеликі опади.

“Вітер південно-західний з переходом на правобережжі на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9 градусів тепла, в південній частині 6-11 градусів тепла, вдень 7-12 тепла, в Криму до 16”, - розповіли в “Укргідрометцентрі”.

Водночас у Карпатах прогнозується мокрий сніг і дощ, місцями пориви вітру до 15-20 метрів на секунду. На дорогах може бути ожеледиця. Вдень і вночі температура повітря сягне від одного до чотирьох градусів морозу.

Яка погода буде на Київщині

На Київщині метеорологи прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Часом невеликий дощ. Вітер - південно-західний з переходом на північно-західний від 7 до 12 метрів на секунду. Температура вночі 4-9 градусів тепла, вдень - 7-12 градусів тепла.

У Києві вночі 5-7 градусів тепла, вдень 9-11.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яка погода буде в Україні 15 листопада: треба тепло вдягатися та брати парасольки 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.11.2023 867
Еще материалы раздела «Суспільство»