Життя та Стиль
Суспільство
Французька класика: рецепт смачного лінивого жульєну
Французи знаються на їжі, тому цей рецепт жульєну стане вашим улюбленим.
Приготуйте цю страву - і ви не лишитесь байдужими. Пише ТСН.
Інгредієнти
куряче філе - 2 шт
шампіньйони - 300 г
броколі - 1 качан
помідори - 2 шт
моцарела - 70 г
шпинат - 20 г
сметана - 2.5 ст. л.
Яйця - 2 шт
Часник - 3 зубчики
мускатний горіх мелений
червоний перець мелений
чорний перець мелений
сіль
олія
Приготування
- Помийте та наріжте невеликими шматочками куряче філе.
- Шампіньйони та помідори наріжте скибочками.
- Броколі розділіть на суцвіття.
- Змастіть форму олією, викладіть в один шар м'ясо, поверх нього гриби, броколі та помідори.
- Змішайте яйця, сметану, подрібнений часник, мускатний горіх, червоний і чорний перець та сіль.
- Залийте яєчною заправкою м'ясо з овочами, викладіть зверху шматочки моцарели та листя шпинату.
- Запікайте в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.