<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
17.11.2023 414

В Україні можуть послабити заборони для бізнесу через тривалі повітряні тривоги

Обговорюється можливість надати кольоровий статус тривогам.

507dd659da5fc647545bbef1365d127b_17.11.23

В Україні через тривалі тривоги можуть зробити послаблення заборон для бізнесу. Йдеться про надання тривогам статусу “помаранчевий”, “жовтий”, ”червоний”. Пише ТСН. 

Про це в рамках єдиного телемарафону повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Ми розуміємо, що рішення непросте. Його потрібно ухвалювати на найвищому рівні... Це не вперше... суспільство ставить ті запитання... щодо того, як правильно маркувати ті тривоги, який рівень небезпеки... Як це в Європі чи в Штатах прийнято казати: "помаранчевий", "жовтий" тощо. Ці теми зараз обговорюються у ЗМІ... Небезпека є, нікуди вона на дівається. Як у разі загрози застосування балістики... зрозуміло, що буде оголошуватися тривога в тих чи інших регіонах, куди може досягти балістика. МіГ-31К може дістати до будь-якої точки нашої держави", - наголосив Юрій Ігнат.

На його особисту думку, зараз від тривалих тривог страждають бізнес, економіка, транспорт і соціальна сфера.

"Безумовно, це турбує. Тому яке рішення буде ухвалене найвищим керівництвом держави, то будемо його виконувати. Наразі телеграм-канал Повітряних сил інформує щодо того чи іншого типу загрози, яка є. Чи це МіГ, чи це балістика, чи це крилаті ракети, чи дрони", - додав Ігнат.

Нагадаємо, що ворог вчиться дозаправляти винищувачі в повітрі.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні можуть послабити заборони для бізнесу через тривалі повітряні тривоги 5.00 5 1
Політика / Україна
17.11.2023 414
Еще материалы раздела «Україна»