<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Чи зможуть мобілізувати до кінця року ще 200 тисяч людей: нардеп відповів  Блінкен анонсував новини про ППО для України перед самітом НАТО  Заброньованих від мобілізації чиновників стане більше: нове рішення уряду  Частину України накриє спека до +38 градусів: погода на 4 липня  Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працюєвсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2023 326

У штурмових загонах ворога залишилося 10-15% від початкової кількості особового складу – Штупун

Російське командування продовжує спроби формування нових штурмових підрозділів, але це – майбутні смертники.

c4036e4e2d8abb13373e1c64a04a8269_19.11.23

У штурмових загонах збройних сил РФ залишилося 10-15% від початкової кількості особового складу. Пише ТСН. 

Про це заявив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону "Єдині новини" 18 листопада.

"Наразі ворог зменшив кількість авіаударів і знову погнав вперед піхоту. Ці два дні також фіксувалося незначне застосування техніки, однак, можливо, окупанти знову спробують її використовувати", — повідомив Штупун.

Речник Сил оборони Таврійського напрямку додав, що окупанти без успіху намагалися йти вперед біля Кераміка, в районі Степового та Авдіївки, а також південніше Тоненького.

"Наші воїни відбили 23 атаки. Загони "Шторм" і "ШтормZ", які ворог кидає найпершими, зазнають дуже значних втрат. У деяких з них залишилося близько 10-15% від початкової кількості особового складу. Але російське командування продовжує спроби формування нових подібних підрозділів. За великим рахунком — це майбутні смертники", — резюмував Олександр Штупун.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов каже, що в Росії вже посилюються кризові явища. Проте війна зможе проходити ще довго – росіяни не будуть підписувати жодного договору з Києвом та коаліцією союзників.

Оценка материала:

5.00 / 2
У штурмових загонах ворога залишилося 10-15% від початкової кількості особового складу – Штупун 5.00 5 2
Політика / Україна
19.11.2023 326
Еще материалы раздела «Україна»