НОВИНИ ДНЯ: Дуже швидке дріжджове тісто для випікання та смаження пиріжків: як його приготувати  “В України — великі проблеми”: Дикий розповів, чи справді в 2024 році РФ займатиме сильнішу позицію на фронті  Допоможуть вигнати росіян з Криму назавжди. Умєров анонсував напрацювання на 2024 рік  “Могла закінчитися ще у 2022 році”: Дикий розповів, що кардинально змінило хід війни в Україні  Лінива ватрушка з сиром: швидкий рецепт  Зимові канікули в Київській області: коли школярі будуть відпочивати  На сході мокрий сніг, а на решті територій ожеледь й туман: погода на 11 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2023 356

Буряк по-корейськи: рецепт смачної закуски

Рецепт простий і доступний, що нагадує моркву по-корейськи, тільки замість неї використовуємо буряк. Щоб страва вийшла смачною і соковитою, вибирайте солодкий і соковитий овоч.

4ecbb30c4a27638b891a40991be796fb_20.11.23

Для приготування вам знадобляться спеціальна тертка для корейської моркви, буряків та приправи. Пише ТСН. 

Інгредієнти

буряк сирий - 500 г

олія - 60 мл

оцет 9% - 2 ст. л.

Цукор - 2 ст. л.

Сіль - 0,5 год. л

Часник - 3 зубчики

перець чорний мелений - 0,25 ч. л.

коріандр мелений - 0,25 ч. л.

  1. Очищений сирий буряк натріть на тертці для корейської моркви. Посипте його сіллю та цукром і залиште на 20 хвилин. Відтисніть.
  2. У миску викладіть буряк, додайте часник, видавлений через прес, оцет, перець, мелений коріандр.
  3. Олію доведіть до кипіння та вилийте на спеції. Все добре перемішайте.
  4. Накрийте миску плівкою та відправте в холодильник на 2-3 години.

Поради:

  • Страву краще приготувати заздалегідь і дати настоятися в холодильнику на добу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буряк по-корейськи: рецепт смачної закуски 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2023 356
Еще материалы раздела «Суспільство»