Життя та Стиль
Суспільство
Буряк по-корейськи: рецепт смачної закуски
Рецепт простий і доступний, що нагадує моркву по-корейськи, тільки замість неї використовуємо буряк. Щоб страва вийшла смачною і соковитою, вибирайте солодкий і соковитий овоч.
Для приготування вам знадобляться спеціальна тертка для корейської моркви, буряків та приправи. Пише ТСН.
Інгредієнти
буряк сирий - 500 г
олія - 60 мл
оцет 9% - 2 ст. л.
Цукор - 2 ст. л.
Сіль - 0,5 год. л
Часник - 3 зубчики
перець чорний мелений - 0,25 ч. л.
коріандр мелений - 0,25 ч. л.
- Очищений сирий буряк натріть на тертці для корейської моркви. Посипте його сіллю та цукром і залиште на 20 хвилин. Відтисніть.
- У миску викладіть буряк, додайте часник, видавлений через прес, оцет, перець, мелений коріандр.
- Олію доведіть до кипіння та вилийте на спеції. Все добре перемішайте.
- Накрийте миску плівкою та відправте в холодильник на 2-3 години.
Поради:
- Страву краще приготувати заздалегідь і дати настоятися в холодильнику на добу.