<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2023 2614

Вдарять морози і засипле мокрим снігом: де чекати негоди в понеділок

В Україні у понеділок, 20 листопада, очікується серйозне похолодання з опадами у вигляді мокрого снігу.

Прогноз погоди оприлюднила синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua. 

За її словами, сніжна погода в Україні у понеділок очікується на сході та заході України.

В інших регіонах країни, як запевняє Діденко, опадів впродовж доби не очікується. Разом з тим, вночі стовпчики термометрів впадуть до позначки у -6 градусів.

"Вже значно уважніше дивіться під ноги і під колеса - мокрі дороги з тротуарами і навіть подекуди з ожеледицею (ох) можуть стати причиною небажаних зіткнень. Побережіться. Буде холодно: вночі 0-6 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 4 тепла", - продовжила синоптикиня у своєму прогнозі.

У Києві, за словами Діденко, опадів також не очікується, але вже варто звертати увагу на зимовий одяг, оскільки впродовж доби середня температура повітря становитиме від -3 до 0. Середина наступного тижня буде ще холоднішою, але синоптикиня поки що не готова прогнозувати дощі та мокрий сніг, тому радить слідкувати за щоденними прогнозами погоди.

Раніше ми розповідали, що аномальне потепління в Україні посилиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вдарять морози і засипле мокрим снігом: де чекати негоди в понеділок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2023 2614
Еще материалы раздела «Суспільство»